Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie irányelv értelmében.
Menü

Suzuki SX4 S-Cross ajándékutalvány karácsonyra 10000 Ft

Ár:
10.000 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Ajándékutalvány Suzuki SX4 S-Cross mintával, beváltható 10.000 Ft értékben a crossover.hu webáruház teljes választékára, 6 hónapig érvényes.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.990 Ft
Menny.:db

Rendelését telefonon is leadhatja (H-P 8:30-16:30)! 

06/20/528-5770

Leírás és Paraméterek

Ajándékutalvány Suzuki SX4 S-Cross tulajdonosoknak karácsonyra

Tökéletes ajándék Suzuki SX4 S-Cross tulajdonosoknak karácsonyra, amelyre rányomtatjuk a megajándékozott nevét és egy szabadon választható személyes üdvözletet is!
 
Férje, felesége, rokona, barátja vagy ismerőse imádja Suzuki SX4 S-Crossát, de nem tudja pontosan, hogy milyen kiegészítőnek örülne a legjobban ajándékba karácsonyra, akkor válassza ezt az ajándékutalványt! Az ajándékutalvány a crossover.hu webáruház valamennyi termékének vásárlására felhasználható, beleértve az akciós termékeket is. Legyen szó kimondottan Suzuki SX4 S-Cross kiegészítőkről, felszerelésekről, vagy univerzális termékekről, mint például a THULE és MENABO tetőboxok, vagy kerékpárszállítók, ez az ajándékutalvány minden termékre felhasználható. 
 
Tegye személyessé az ajándékutalványt! Megrendelés leadásakor a megjegyzés rovatba kérjük írja bele az illető nevét, akinek ajándékba szeretné adni, illetve amennyiben szeretné, adjon meg ugyanitt egy személyes üzenetet is, amelyet rányomtatunk az ajándékutalványra. Ezzel az ajándékkal nem fog mellélőni, praktikus egyben személyes 
 

Ajándékutalvány felhasználási feltételek

Az ajándékutalvány a crossover.hu webáruházban váltható be valamennyi termék vásárlására, beleértve az akciós termékeket is, készpénzre nem váltható be. Az utalványon szereplő azonosító kódot a termék(ek) kosárba helyezését követően, a webáruház Pénztárában a Kuponkód megadása mezőbe kell beírni, ezzel csökkentve a megrendelni kívánt termék(ek) árát. Az ajándékutalvány egy alkalommal használható fel a rajta feltüntetett összeg erejéig, szabadon átruházható. Névértéken aluli beváltás esetén a különbözet visszatérítésére nincsen lehetőség, névértéken felüli vásárlás esetén a különbözet a webáruházban feltüntetett fizetési módokkal fizethető. Az ajándékutalványt a lejárat időpontjáig kell felhasználni, azt követően érvényességi idő hosszabbítására egyetlen alkalommal van lehetőség. A meghosszabbított lejárati idő legfeljebb az eredeti lejárati időt követő 3 hónap lehet, feltétele a tranzakciós díj előzetes, előre utalással történő megfizetése, amelynek mértéke az utalvány eredeti értékének 30%-ával egyezik meg. Az ajándékutalvány pénzhelyettesítő eszköz, elvesztése esetén annak pótlására, az utalványon szereplő kód újbóli kiadására semmilyen körülmények között sincs lehetőség.

Érték 10.000 Ft
Érvényes 6 hónapig

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: Ajándékutalvány