Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie irányelv értelmében.
Menü

Suzuki Vitara Limited Edition 2023 árlista és felszereltség

Krisztián - Crossover.hu
2023. 10. 06. 12:00:00

 

Számunkra mindig örömhír, ha egy új verzió jelenik meg a Suzuki Vitara modell palettáján, ezért kíváncsian vártuk a 2023-as Suzuki Vitara Limited Editionnel kapcsolatos információkat. Ritkán jelennek meg hasonló, korlátozott darabszámban elérhető modellek, ahogy a Vitara esetében már megszokhattuk, a módosítások kizárólag a dizájnt, azaz a külső és a belső megjelenést érintik. A korábbi limitált kiadású Vitarákról ebben a bologbejegyzésünkben írtunk.

A korábbi, 2017-ben megjelent limitált Vitarához hasonlóan ismét a kék színé a főszerep, a mostani, 2023-as verziót az óceánok világa inspirálta, amelynek reklámarca Korok Fatima szabadtüdős mélymerülő világrekorder és háromszoros világbajnok, aki fantasztikus teljesítményt produkálva idén nyáron 102 méteres mélységig merülve állított fel világcsúcsot szabadtüdős kategóriában

Suzuki Vitara Limited Edition 2023 felszereltség

.Fontos információ, hogy a limitált verzió a GL+ és GLX modellváltozatokon alapul, illetve az indigókék és galaktikusszürke színkombináción kívül, az összes Vitara színvariációban elérhető, matt fekete karosszériaelemekkel. A módosítások az alap Vitara modellekhez képest:

  • Indigókék karosszériaszínben is rendelhető
  • Matt fekete oldalsó sárvédő díszítés 
  • Matt fekete hűtőrács
  • Matt fekete nappali menetfény díszítés
  • Középső óra (Kanji vagy Tough) órakerettel

Suzuki Vitara Limited Edition 2023 árlista

Az alábbi árlista első oszlopa tartalmazza a Vitara Limited modellek árait, az utolsó oszlop pedig összehasonlításképpen az alapverziók árait. Az árlistát átnézve látható, hogy a Limited kiadás felára 490.000 Ft mindegyik verzió esetében.

Suzuki Vitara Limited Edition 2023 árlista

A Suzuki oldalán található árlistában két megjegyzést is találhatunk. Egyrészt a metál és gyöngyházfény felára 170.000 Ft, másrészt a kéttónusú festés felára 240.000 Ft. A leírásból nem derül ki egyértelműen, hogy az egyedi kék-szürke színkombináció ára már benne van-e a Limitált kiadás árában, vagy számolni kell a kéttónusú felárral is.

A képek alapján a 2023-as Vitara Limited megnyerő megjelenésű, jó bizonyítéka annak, hogy visszafogottan is lehet egyedit alkotni, az már más kérdés, hogy az amúgy sem alacsony vételáron felül megéri-e kifizetni a felárat ezért az egyedi megjelenésért. Valószínűleg nem lesz gond ennek a pár száz darabnak az értékesítésével, üde színfoltjai lesznek a forgalomnak ezek a példányok. 

Fotók és forrás: Suzuki hivatalos magyarországi weboldala

Amennyiben videókat is néznél a Suzuki Vitarával kapcsolatos tippekről, tanácsokról, iratkozz fel YouTube csatornánkra is!

Ne maradj le a crossover.hu nyújtotta extra kedvezményekről, kövesd Facebook oldalunkat, és értesülj elsőként akcióinkról!

Csatlakozz új Facebook zárt csoportunkhoz, ha nem akarsz lemaradni hasznos tippek - tanácsok témájú bejegyzéseinkről és a csoport tagoknak nyújtott egyedi kedvezményekről! 

Amennyiben más SUV és crossover típusok is érdekelnek, várunk újonnan indult SUV és crossover tulajdonosok Facebook zárt csoportunkban is!

Nézz bele a mindennapjainkba Instagram oldalunkon!